Xerrades d'educació ambiental per escoles


Disfruta la natura amb Monatur

En general, la nostra societat no ha mostrat un gran interès ni cap al medi ambient, ni cap a la situació a la qual s'ha vist abocat, encara que siguem els principals responsables. Si la societat no li dóna la importància adequada, els infants tampoc en són conscients.

Actualment, la sensibilització social cap a la conservació de la natura augmenta, tot i que, a poc a poc, afavorint així el respecte i la millora del nostre medi ambient. D'aquesta manera, coopera per desenvolupar noves estratègies d'educació ambiental. Les actuacions de la societat civil, conjuntament amb les diverses administracions tenen com a finalitat comú promoure una societat sostenible, en la qual l'educació ambiental als centres educatius esdevé una peça clau. A més l'escola és un dels dos pilars bàsics de l'educació, juntament amb la família, essencials en el desenvolupament dels infants. Per aquest motiu, l'escola és l'escenari idoni per l'educació ambiental.

Moltes vegades no hi ha les eines o els coneixements per poder realitzar una sensibilització apropiada, i, per aquesta raó, oferim xerrades d'educació ambiental a l'aula a diversos nivells d'educació. Aquestes consisteixen en sessions teòriques d'una hora - hora i mitja, centrades en un tema del medi ambient en concret. El tema de la xerrada pot ser un dels proposats a la nostra pàgina o de qualsevol del vostre interès, es poden fer a mida segons la vostra programació curricular. Si preferiu una sessió més pràctica, sempre podeu triar els nostres tallers d'educació ambiental, els qual també estan relacionats amb la conscienciació ambiental.

I si, en comptes de buscar activitats pels alumnes, busqueu desenvolupar nous projectes educatius amb l'ajuda dels nostres professionals, podeu demanar informació pel nostre disseny d'activitats.

  • Existeixen les plantes sense clorofil·la?: Hi ha algunes plantes que no tenen clorofil·la i, per tant, no fan la fotosíntesi. Llavors, com s'alimenten? Si estàs interessat en saber-ho, concretem una xerrada a l'aula sobre plantes paràsites!
  • Aprenem a trobar els animals del bosc!: ormalment, quan anem al bosc, el que més il·lusió ens fa és trobar animals, però no sempre és tan fàcil. Organitzem conferències a l'aula sobre reconeixement de rastres dels animals del bosc.
  • Descobrim els nostres mars!: Al mar és molt difícil conèixer els animals que hi viuen, ja que són, fins i tot, més porucs que els animals terrestres. Per solucionar-ho, us oferim una xerrada a l'escola sobre els habitants marins.
  • Què podem veure al cel?:Des de sempre, l'observació dels estels ens ha atret, però no és senzill saber què és tot el que veiem. Impartim seminaris a l'aula sobre estels i constel·lacions.
  • Qui viu als nostres boscos?: Per poder estimar el nostre medi ambient, primer l'hem de conèixer. Aprenem quins són els habitants de la natura més pròxima mitjançant una xerrada a l'aula
  • Reconeixem els núvols!: No tots els núvols volen dir el mateix, ni sempre que veiem algun vol dir que esperem pluja. Si vols saber quan agafar el paraigües, et podem ajudar amb una conferència a l'escola sobre els núvols. Descobreix el nostre article de com podem distingir els núvols al nostre blog

MÉS OFERTES DE XERRADES

Oferim totes aquestes xerrades i moltes més! Si hi ha qualsevol tema en el qual estiguis interessat/da, no tens més que dir-nos-ho i l'organitzem a la teva mida!