TALLERISTA PER SALUT MENTAL


Tallers de edudació a l'escola de monatur

Benvinguts al món de la salut mental a través de l’educació ambiental

Transformeu les vostres vides i cultiveu l’equilibri emocional amb la natura!

Us donem la benvinguda a la nostra plataforma dedicada a l’exploració de la natura i l’aprenentatge experiencial. Aquí trobareu una àmplia varietat d’activitats relacionades amb la natura, dissenyades per oferir-vos una experiència enriquidora i significativa. Des de les emocionants excursions fins a les xerrades divulgatives i els tallers manipulatius, hi ha alguna cosa per a tothom. 

Amb una àmplia experiència combinant educació ambiental i salut mental, ens dediquem a crear activitats transformadores que empoderin les persones participants a navegar per les seves emocions, desenvolupar resiliència i millorar la seva qualitat de vida. 

Si esteu buscant tallerista de salut mental amb una gran passió i amb qualificació en educació ambiental per millorar el vostre benestar emocional, heu arribat al lloc adequat. Us presentem els nostres serveis com a talleristes d’educació ambiental centrats en la salut mental, una combinació única que us ajudarà a descobrir la connexió profunda entre la natura i l’equilibri emocional. 

Les nostres activitats ofereixen una varietat de temes relacionats amb l’educació ambiental per persones amb problemes de salut mental. Cada activitat està dissenyada per ser interactiva i participativa, fomentant un ambient segur i de suport perquè les persones participants puguin compartir les seves experiències i aprendre les unes de les altres. 

Amb els nostres tallers d’educació ambiental per la salut mental, descobrireu com potenciar el vostre benestar emocional i la resiliència a través de la connexió amb la natura. Cada taller és adaptat a les vostres necessitats i preferències específiques, garantint una experiència personalitzada i significativa. 

Amb els nostres serveis, podeu esperar: 

  • Activitats transformadores que ajuden a millorar el benestar emocional. 
  • Un enfocament basat en l’evidència científica i orientat a l’acció.
  • Contingut atractiu i de qualitat.
  • Resultats tangibles per les persones participants i una experiència positiva en el taller. 

Com a activitats principals, podem destacar les següents, tot i que, si teniu alguna idea per alguna que s’adapti millor a les vostres necessitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i explicar-nos les vostres inquietuds:

  • Banys de bosc: Descobreix una manera única de cuidar de la teva salut mental mitjançant els nostres banys de bosc, una pràctica terapèutica inspirada en la tradició japonesa del shinrin-yoku. Els beneficis d’aquesta experiència passen per reduir l’estrés i l’ansietat, millorar l’estat d’ànim i augmentar la sensació general de benestar. A més, aquesta pràctica enforteix el teu sistema immune i ajuda a baixar la pressió arterial, contribuint a una millor salut física i mental. 
  • Cosmètica natural: Experimenteu la màgia de crear els vostres propis productes de bellesa naturals amb els nostres tallers de cosmètica casolana. Utilitzant ingredients naturals i orgànics, aprendreu a elaborar productes de bellesa com sabons, desodorants o pasta de dents. Coneixereu els beneficis de les plantes i els olis essencials per a la cura de la pell i el benestar general. Deixeu que la natura us envolti amb el luxe de la cosmètica natural i descobriu el poder de les solucions naturals per a la cura personal. 
  • Excursions: Us convidem a unir-vos a les nostres emocionants excursions especialment dissenyades per a aquelles persones que pateixen problemes de salut mental. Les nostres guies expertes us acompanyaran i compartiran coneixements sobre la fauna, la flora, la geologia i els fenòmens naturals que us envolten. Sigui que hagis experimentat problemes de salut mental o simplement busquis una pausa reparadora de la vida quotidiana, les nostres excursions estan obertes a tothom, amb un entorn segur i de suport on explorar la natura a un ritme sense presses ni expectatives.
  • Horticultura: Descobriu la satisfacció de cultivar el vostre propi menjar i connectar amb la terra mitjançant de les nostres activitats d’horticultura sostenible creades específicament per persones amb problemes de salut mental. Aprendreu tècniques de conreu sustentable, des de la preparació del sòl fins al manteniment de les plantes. Sigui com sigui el terreny que tingueu, us guiarem en el camí cap a un hort saludable i productiu. Descobrireu el plaer de recollir els vostres propis vegetals frescos i gaudir de la recompensa de la natura. 
  • Tallers manipulatius: Els tallers manipulatius són una manera interactiva i idivertida d’explorar la natura i aprendre a través de les mans. Amb diferents exemples per conèixer la natura i treballar la sostenibilitat, els tallers manipulatius us permetran experimentar i crear amb diversos materials. És una oportunitat perfecta per les persones amb problemes de salut mental per desenvolupar la creativitat, aprendre habilitats pràctiques i connectar amb la natura d’una manera única, ja que les activitats estan totalment adaptades a les seves necessitats. 
  • Xerrades divulgatives: Si sou unes persones apassionades de la natura i voleu aprendre més sobre els seus secrets, les nostres xerrades divulgatives són perfectes per a vosaltres. Des dels secrets de la vida salvatge fins a la importància de la conservació i la sostenibilitat, les nostres xerrades us acostaran al món fascinant de la natura i la ciència. Les nostres talleristes us fascinaran amb els seus coneixements i anècdotes, fent de cada xerrada una experiència educativa i inspiradora, sovint inaccessible per les persones amb problemes de salut mentalALTRES ACTIVITATS

Aquestes activitats són les que oferim actualment, però ens podem adaptar a les necessitats de cada entitat. Si teniu algun interès en particular, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en parlem!

 

No importa si sou unes persones amants de la natura experimentades o si esteu començant a explorar aquest món meravellós, hi ha alguna cosa per a tothom a les nostres activitats. Us convidem unir-vos a nosaltres per conèixer més detalls sobre les nostres activitats especialment creades per persones amb problemes de salut mental. Us esperem per a crear moments memorables i connectar amb la natura d’una manera única i significativa.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per explorar com podem col·laborar i començar a transformar les vostres vides a través de l’educació ambiental per la salut mental.