DISSENY DE PROJECTES d'educació ambiental per escoles

Ideas i disseny de activitats de crèdits de síntesi

L'educació és un camp que es troba en constant canvi, ja sigui per l'actualització dels programes curriculars com per la manera d'impartir les classes en si. Això fa que, de vegades, renovar els temaris existents o plantejar noves activitats complementàries, comporti una despesa de temps del que, molts cops, no en disposem.

Al món de l'ensenyament, tant la implementació de projectes de nova creació com la diversificació dels mètodes emprats, aporten un buf d'aire fresc a les típiques classes magistrals. Constantment apareixen nous procediments per modernitzar les tradicionals classes teòriques i, de pas, facilitar l'aprenentatge als alumnes des d'un punt de vista innovador.

Busquem complementar i enriquir el mètode clàssic de l'ensenyança, pel que, des de Monatur, proposem el disseny de nous projectes educatius amb una perspectiva renovadora respecte dels procediments habituals. El plantejament d'aquestes idees pot venir de diferents maneres:

  • Crèdits de síntesi per secundària: Creació de projectes que permetin, en un curt interval de temps, concentrar tots els coneixements bàsics del curs.
  • Complement d'assignatures: Reforçament d'aspectes concrets de les matèries impartides, en les quals sigui possible modificar els mètodes habituals d'ensenyament.
  • Assessorament: Suggeriments de metodologies de docència amb l'objectiu d'afavorir la millora de l'aprenentatge.

Si només necessites complementar les teves classes teòriques amb alguna conferència sobre algun tema relacionat amb el medi ambient, també pots consultar les nostres xerrades sobre educació ambiental, amb els temes ja proposats o el que triis segons el teu interès.

A més, disposem de tallers d'educació ambiental vinculats a la natura i la sostenibilitat, per si el que t'atrau és una activitat més dinàmica i amena pels teus alumnes.

DISSENYEM ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en la creació de noves dinàmiques per complementar les matèries impartides